Recommendations:

Advokatkontoret Drzewiecki, Tomaszek & Wspólnicy (DTW) yder gennem Kontoret i Gdynia specialiseret juridisk assistance, herunder juridisk rådgivning, som i særlig grad er rettet mod virksomheder, der driver erhvervsvirksomhed i det nordlige Polen.

Vores kontors primære aktiviteter som regionalt kontor i Gdynia koncentrerer sig om at levere specialiserede løsninger:

  • Til virksomheder der virker indenfor investeringer i byggeri, offentlige udbud, stålkonstruktioner samt også værts- og energiindustrien;
  • til virksomheder, herunder udenlandske kunder;

  • indenfor repræsentation ved retssager.

biuro_D85_8312m
biuro_D85_8307a
biuro_D85_8285a
biuro_D85_8270a
biuro_D85_8267a
biuro_D85_8253a
biuro_D85_8226a
biuro_D85_8209a

Vi har antaget en model for juridiske ydelser, som lever op til de forventninger der stilles af vores kunder indenfor forretningsverdenen og de særlige forhold, der eksisterer indenfor moderne virksomhedsdrift. Vores model for levering af juridiske ydelser er baseret på en omhyggelig specialisering og direkte kontakt med klienten.

Juridisk assistance med anvendelse af specialister indenfor det konkrete område øger effektiviteten af vores virke, og gør det muligt at finde atypiske problemløsninger, som kræver grundige analyser og specialiseret, professionel viden indenfor det pågældende område.

Vi skilles os primært ud ved en omfattende erfaring indenfor de områder, vi beskæftiger os med, og også betydelig elasticitet rettet mod tilpasning af den leverede juridiske assistance til klientens behov.

Vi indbyder til at gøre sig bekendt med de områder, vi arbejder indenfor, samt med vores team i Gdynia.

Vores jurister har haft fornøjelsen af at samarbejde med: